Over Sylia

Sylia is een Nederlands sieraden merk dat stijlvolle en duurzame sieraden ontwikkelt voor mensen die gebruik maken van personenalarmering. Met onze verwisselbare sieradenlijn zijn we uniek in onze soort. Als de alarmzender vervangen moet worden omdat de batterij leeg is of de zender is defect geraakt, dan kan deze eenvoudig worden verwisseld.

We bieden een modieuze oplossing voor iedereen die van personenalarmering gebruik maakt. Dit geldt voor zowel jongeren als senioren. Door onze innovatieve en gepatenteerde oplossing kunnen we vrijwel iedere personenalarmering verwerken in een sieraad dat bij u past.

Een prachtig sieraad en personenalarm in één! Denk bijvoorbeeld aan een fraaie ketting of armband die gecombineerd wordt met de alarmzender. Deze sierlijke combinatie kan uiteraard aangevuld worden met bijpassende accessoires en/of maatwerkoplossingen.

Vanuit de samenwerking met de (ouderen)zorg, medisch specialisten en hulpverleners kregen wij de vraag of wij hierin mee wilden denken. Het resultaat? Een geheel eigen sieradenlijn, waarmee we mensen een waardige oplossing bieden om niet gekenmerkt te worden aan een personenalarmering.

Wanneer mensen in zorg gaan, zien we al snel dat eigen sieraden en bijpassende accessoires worden afgedaan. De angst voor diefstal, maar ook de tijd die de verzorging ermee bezig mag zijn, maakt dat dit soort sieraden al snel verdwijnen en ergens bij de (klein)kinderen worden opgeborgen. Dat neemt niet alleen een stuk eigenwaarde weg van de persoon die de alarmzender draagt, maar heeft wellicht ook een kleinerende werking. De persoon wordt daarmee namelijk als hulpbehoevend aangeduid, terwijl dit niet nodig is.

Dit geldt voor zowel jong gehandicapten als (jong) senioren. Deze laatste groep blijft steeds vaker en langer thuis en is zelfstandig binnen zijn of haar eigen omgeving. Er netjes en verzorgd uitzien is dan ook superbelangrijk. Met onze oplossing heeft deze senior toch altijd de alarmzender op het lichaam, maar is deze verwerkt in een stijlvol sieraad. Zo creëert Sylia voor iedereen dé combinatie van sieraad en personenalarm. U kunt uw eigen sieraad voor uw personenalarmering hier samenstellen!

Een foto van 35 jaar geleden, 1e alarm

Personenalarmering in 1963 (bron: Han van Senus fotografie)


Uniek en gepatenteerd

Voor iedereen

Veilig en toch stijlvol

Op maat gemaakt

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 17:30 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur


Aangepaste openingstijden

Elke laatste zondag van de maand.

Zondag

13:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

  • Sylia - Lifesaving jewellery
  • Lange Hofstraat 30
  • 7201 HV Zutphen
  •  
  • 085 - 0792020
  • info@sylia.nl
  •  
  • KvK: 84212063
  • BTW: NL86 3133 691 B01

Beschikbare betaalmethodes

  • © 2023 Sylia