Onze service

Personaliseer uw sieraad (maatwerk)

Onze collectie met graveerbare sieraden is een echte favoriet. Deze unieke sieraden kunt u naar wens laten personaliseren. Met veel liefde en vakmanschap ontwerpen wij in ons eigen atelier in Nederland uw persoonlijke sieraad. Hoe leuk is het om een gegraveerd sieraad te dragen met bijvoorbeeld de namen van uw (klein)kinderen of favoriete hobby. Ook bieden we maatwerkoplossingen en kunnen we uw eigen sieraden of waardevolle, persoonlijke eigendommen verwerken in ons product. Zo hebben we de afgelopen jaren al diverse bijzondere en unieke oplossingen mogen ontwerpen. Het enige wat belangrijk is, is dat de alarmzender achter het object kan worden geplaatst. Dit geeft het mooiste resultaat bij het dragen van het sieraad.

Neem contact op voor meer informatie

Service die verder gaat dan de vraag

Veel sieraden uit onze collectie worden in ons eigen atelier gemaakt. Zo kunnen we u een persoonlijke service bieden én sieraden van de beste kwaliteit leveren! Persoonlijke sieraden laten maken is een proces waar vaak een verhaal achter zit. In ons atelier ontmoeten we vaak mensen met een persoonlijk verhaal, die met een bijzondere reden een fraai sieraad willen laten maken. Dit geeft ons inspiratie en zorgt dat we met passie vorm kunnen geven aan deze wensen.

Vrijwel al onze sieraden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals goud of (verguld) stainless steel. Dat betekent dat uw sieraden niet kunnen verkleuren en dus ontzettend lang mooi blijven. Bovendien zijn al onze sieraden nikkelvrij. U ontvangt het sieraad in een unieke verpakking. Zo is het altijd een feestje om uw sieraden te ontvangen, maar natuurlijk ook om ze cadeau te geven aan één van uw dierbaren! Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van onze inpakservice. Het sieraad is dan meteen klaar om cadeau te geven!

Cadeau

Met onze sieradenlijn geeft u een blijvend en uniek cadeau. Vanwege onze combinaties is het ook eenvoudig om een set sieraden te geven. Dit bestaat dan uit een hanger of armband waarin de alarmzender is verwerkt en deze kan aangevuld worden met bijpassende accessoires.

Bestel direct uw sieraad

Garantie

Bij Sylia geloven wij 100% in onze kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden we levenslange garantie op onze gepatenteerde unieke houder en lijmverbinding. Hiermee bent u er van verzekerd dat u altijd zorgeloos kunt genieten van uw sieraad in combinatie met uw personenalarmering.


Uniek en gepatenteerd

Voor iedereen

Veilig en toch stijlvol

Op maat gemaakt

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 17:30 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur


Aangepaste openingstijden

Elke laatste zondag van de maand.

Zondag

13:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

  • Sylia - Lifesaving jewellery
  • Lange Hofstraat 30
  • 7201 HV Zutphen
  •  
  • 085 - 0792020
  • info@sylia.nl
  •  
  • KvK: 84212063
  • BTW: NL86 3133 691 B01

Beschikbare betaalmethodes

  • © 2023 Sylia